kosaras emelőgép bérlés

Béreljen emelőkosaras autót kiváló feltételekkel

Egy emelőkosaras autó segítségével sokkal gyorsabb és gördülékenyebb az olyan munkák elvégzése,

mint a magasan lévő ablakok tisztítása, épületgépészeti munkák, csarnokok szigetelése, magas fák gallyazása vagy közvilágítás szerelése.

A kosaras emelő bérlés nem csupán hatékonyabb, de jelentően biztonságosabb is, mint például egy létra használata. Az önjáró emelőgépek számtalan különböző típusban léteznek, egymástól jelentősen eltérő emelőmagassággal, súllyal, méretekkel, teherbírással és meghajtási módokkal. Ennek oka, hogy nincs két egyforma munkaterület, és az adott feladatra a legideálisabb eszköz mindig a leghatékonyabb, tehát amelyik nem feleslegesen nagy, vagy nehéz, mivel ez jellemzően plusz költségekkel jár.

Léteznek teherautóra szerelt emelőgépek, illetve lánctalpakkal ellátottak is.

Előbbiek teljesen önállóan is képesek akár jelentősebb távolságok megtételére is rövid idő alatt, továbbá a platformként szolgáló teherautó tömege tovább növeli a gép stabilitását. Emellett a munkához elengedhetetlen szerszámok szállítására és tárolására is alkalmas.

A lánctalpas szerkezeteket nem a közutakon történő hosszabb utazásra találták ki;

ez nem lenne sem gazdaságos, sem túl biztonságos, ezért külön kell gondoskodni a szállításukról. A munkaterületre megérkezve azonban a lánctalpakkal szerelt kosaras emelők azonnal nyilvánvalóvá teszik előnyeiket, különösen szűkös, sűrűn beépített területen, mivel rendkívül fordulékonyak és könnyen manőverezhetőek. A lánctalpak ideálisak a laza vagy sáros talajon is, továbbá akár beltéri használat esetén is.

Az emelőkosaras autó bérlés előtt ezért elengedhetetlen a munkaterület teljes körű felmérése. Azt is figyelembe kell venni, hogy hiába tűnik megfelelőnek egy adott típus legnagyobb oldalirányú kinyúlása, illetve emelőmagassága, ezt a két értéket egy időben semmilyen gép sem tudja produkálni.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunk, kölcsönzési szándékát mindenképpen érdemes minél korábban jeleznie felénk, ugyanis a beérkezett igényeket időrendi sorrendben teljesítjük. Egyaránt állunk cégek, magánszemélyek és önkormányzatok rendelkezésére is. Az ilyen gépek működtetése nyilvánvalóan gépkezelői engedélyhez kötött, azonban ha minket választ, ez nem jelenthet problémát, mivel a gép mellé képesek vagyunk biztosítani az eszköz kezelésében jártas személyzetet is.

Ha önjáró személyemelőre van szüksége, kérjen tőlünk árajánlatot még ma! Munkatársaink természetesen bármilyen, felmerülő kérdésére szívesen válaszolnak, illetve segítenek a gép kiválasztásában is.