gél lakk

Ha szépségápolás, akkor ProBeauty

Cégünk, a ProBeauty immár közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szépségápolás területén.

Termékpalettánkon számos, világszerte ismert márka képviselteti magát. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleinket mindig a legújabb trendeknek megfelelő, kiváló minőségű szépségápolási cikkekkel lássuk el. A szépségszalonok az értékesítést követően is számíthatnak szolgáltatásainkra; az általunk kínált felszerelések karbantartását is vállaljuk, méghozzá a lehető legmagasabb színvonalon.

Termékeink megtalálhatóak többek között a szemöldök és szempilla festékek, professzionális kozmetikumok, fodrászati ollók, kozmetikai bútorok, hajkefék és az olyan minőségi körömápolási termékek, mint az OPI gél lakk. Az OPI márka a profi körömápolásban valóságos legendának számít ma már.

Általánosságban elmondható, hogy bármelyik típust is választjuk, egy rendkívüli tartós és egyszerűen alkalmazható körömlakkot kapunk a pénzünkért, méghozzá minden körülmények között csodás színárnyalatokkal. A márka neve egyet jelent a megfizethető luxussal, ami nem csupán követi az aktuális divatot, hanem valósággal diktálja azt. Az OPI gél körömlakkokat azért is nagyon lehet szeretni, amiért nem pattogzanak le; ez jelentősen hozzájárult, hogy mára a világ vezető márkájának számít.

Választékunkban mind a fodrászok, mind a kozmetikusok, valamint manikűrösök és pedikűrösök is garantáltan megtalálják, amit keresnek,

attól függetlenül, hogy meglévő készletüket frissítenék, vagy most kezdenek a nulláról; az általunk forgalmazott termékek kiválasztásakor nem csupán a minőséget (amire természetesen garanciát is vállalunk) vesszük figyelembe, hanem emellett a megfizethető árfekvést is.

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel velünk, vagy kínálatunkkal kapcsolatban, keress minket bátran e-mailben vagy telefonon bármelyik hétköznap, 08: 00 és 16: 00 között. Legújabb akcióinkról is időben értesülhetsz, ha feliratkozol hírlevelünkre. Ha tizenötezer forint felett rendelsz tőlünk, a kiszállítás teljesen ingyenes.