2017. február hónap bejegyzései

kerítés

A munkahelyünkön is fontos a biztonság

Nem csak az otthonunk védelméért kell mindent megtennünk, hanem azért is, hogy a munkahelyünkön minden rendben legyen, éppen ezért érdemes már a kezdetek kezdetén érdemes a megbízható és minőségi kerítésről gondoskodni. Természetesen több lehetőség közül is választhatunk, arról már nem is beszélve, hogy a későbbiek során ezek a fajta befektetések mindig megtérülnek, hiszen nem kell újra és újra foglalkoznunk a témával. Akkor pedig, amikor már teljes egészében készen van a kerítés, akár még reklám felületként is tökéletes lehet, főleg akkor, amikor egy főút mentén van a telek. Ha pedig minőségi kerítés elemeket használunk fel, biztosak lehetünk abban, hogy éveken keresztül nem lesznek problémáink, valamint a lehető legnagyobb mértékben tudunk spórolni is, hiszen nem kell a karbantartásra sem időt és energiát szánni. Ez pedig az idő megtakarítása kapcsán is ugyanolyan fontos lehet, hiszen így már ezzel sem kell foglalkozni és törődni, a folyamatos biztonságról már nem is beszélve, ami létfontosságú.

salgó polc teherbírás

A salgó polc teherbírás képességének mérlegelése

Csak pozitívumokban gondolkodhatunk, ha erről a rendszerről nyilatkozunk. Igen nagy a teherbíró képessége. A csavaros polcok teherbírása 200-250 kg is lehet, azonban a csavarmentes változat 1500 kg-ra is képes. De az sem mindegy milyen nagy elemeket, milyen funkció számára veszünk. Egy galéria építéséhez más vastagságú, méretű elemeket használunk, mint egyéb esetben. Itt a teherbírás még többszörös a normálhoz képest. Az optimális helykihasználás elsőszámú bajnoka. Helyet kapunk az ipar számos területén, akár élelmiszeripar, gépipar vagy finommechanika, de lehet ruházat és kozmetika is a szakterület. Erős teherbírást, hosszú élettartamot ígér nekünk. A salgó polc teherbírás tekintetében olyat kell vásárolni, ami az adott szakterületnek megfelel. Nagyobb raktárak esetében kisgépeket is elbír. Azonban a teherbíró képesség az árat is jelentősen meghatározza. Hiszen az erősebb teherbírásúak természetesen magasabb árat vonzanak maguk után, mert az anyagtartalom, azaz a polcok vastagsága csekélyebb egy cipőbolt esetében, mint például kisgépek tárolása esetében.

csavarmentes polc

Miért pont a csavarmentes salgo polc?

Mindenki tudja, hogy egy-egy salgó polc pontosan hogyan is néz ki, valljuk be őszintén, például egy irodában nem mutat túl jól. Leginkább egy raktárban, vagy éppen egy garázsban kapnak helyet, hiszen ennek köszönhetően minden rendelkezésünkre álló helyet maximális szinten kihasználhatunk. Nem utolsó szempont természetesen az sem, hogy milyen módon rögzítjük az egyes elemeket, hiszen a komolyabb terhelés miatt erre is szükség van. Általában pedig, amikor szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy a hatályban lévő törvényeknek is megfeleljünk, mindenképp alaposan nézzünk utána, hogy a rögzítést hogyan is kell kivitelezni. A csavarmentes polc pedig ugyanolyan biztonságos, arról már nem is beszélve, hogy maximális szinten rögzíthető és terhelhető is, viszont tény, hogy maga az össze szerelése sokkal könnyebb és egyszerűbb lehet, mint a csavaros változatnak. Ez sokaknak könnyebbség, valamint akár még egy irodában is megállhatja a helyét, csak megfelelő környezetet kell kialakítanunk.

csavarmentes polc

A csavarmentes polcok is könnyedén tovább bővíthetők

Egyre természetesebb, hogy az emberek minőségi alapanyagokat használnak, ennek köszönhetően ugyanis nem csak sokkal könnyebb lehet az életük, de emellett minden értékük maximális szinten biztonságban lehet. Nem utolsó szempont természetesen az sem, hogy melyek azok a lehetőségek, amelyeket érdemes kihasználni, arról már nem is beszélve, hogy gyakran egy akció sarkall minket arra, hogy vásároljunk. Ha pedig a minőségi tárolás is ugyanolyan fontos számunkra, mindenképp a csavarmentes polc lehet a tökéletes megoldás, pontosan azért, mert ennek köszönhetően magas minőségben és valóban komoly teherbírással számolhatunk. Amikor pedig az esetleges bővítésekről van szó, azzal sincs semmi probléma, pontosan azért, mert bármikor tovább építhetők, csak némi plusz energia befektetés szükséges hozzá. Ezt viszont akár az internet segítségével könnyedén megtehetjük, így már emiatt sem kell aggódni. A profi szakemberek pedig minden kérdésünkre választ adnak, így maga a vásárlás is sokkal könnyebb lehet, mint azt ahogy eddig gondoltuk.