szépségszalon

Szépségszalon Budapesten a Corvin plázánál

Készíttesd el új frizurádat az Alicehair csapatával! Igényes, profi és kiváló szépészeti termékekkel rendelkező fodrászat és szépségszalon Budapest VIII. kerület, Corvin negyednél, a plázától nem messze. Kis csapatunk vár szeretettel, családias légkörrel, gyönyörű helyszínnel, hiszen nálunk az alapvető, hogy aki szépülni vágyik, azt hozzá illő környezettel támogatjuk. Számunkra az a fontos, hogy az ügyfelünk elégedetten, magabiztosan és csinosan távozzon. Folyamatosan képezzük magunkat, továbbképzéseken, szemináriumokon veszünk részt, hogy ezt kivitelezzük.

Szolgáltatásunk a következő: fodrászat, minden, ami ehhez kapcsolódik. Hajfestés, melírozás, hajvágás, mosás, szárítás, valamint hajgöndörítés és dauer. Alkalmi frizurák és konty készítését, feltűzését is vállalja fodrász csapatunk. A festések tartalmazzák a mosást és a szárítást is, így bele van építve az árba. Különböző hosszúságú hajakat veszünk figyelembe az árazásnál. Férfiaknak szintén vágunk, mosunk, szárítunk hajat, valamint gyermekeknek is 10 éves korig (árkategória miatt).

Kéz-és körömápolás, ezen belül műkörömépítés, gél lakkozás, shellac gél lakkozás, manikűrözés a szépségszalon része. Modern technológiával lakkozunk, amely erősebb, tartósabb fedőréteget biztosít. Igény szerint választható többféle műköröm, ezeket pótoljuk, javítjuk is, ha szükséges. Díszítés is kérhető, amely strassz kövekkel, valamint akril festékkel történik. Az épített, zselés körömre is díszítünk.

Hamarosan megnyílik kozmetikai részlegünk is, amelyben szintén magas színvonalú, igényes termékekkel várjuk kedves vendégeinket.

Az Alicehair szépségszalon és fodrászat Budapest VIII. kerület, Corvin pláza mellett, a Futó utcában található, itt személyesen kérhet időpontot. Nyitvatartás hétfőtől szombatig van. Pontos címünk, és elérhetőségeink megtalálhatóak a honlapunkon: http://alicehair.hu/, ahol e-mailben is lehet időpontot kérni. Várjuk szeretettel a szépségszalonunkban, készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 13:00
Vasárnap: zárva

Cím: 1082. Budapest, Futó utca 6. ( Corvin-negyed )

Bejelentkezés: +36 70 414 2570