duguláselhárítás Budapest

Szakszerű duguláselhárítás Budapesten, olcsón, falbontás nélkül

Lakásában árad a bűz? Eldugult néhány lefolyó? Nem segítenek a házi praktikák? Olcsó duguláselhárításra van szüksége? Hívja a lefolyódokit bizalommal!

Professzionális módon, modern eszközökkel dolgozunk, megbízható munkatársakkal. Duguláselhárítás Budapest és Pest megyében is! Ha felkeres minket, mi próbálunk rövid idő alatt kiérkezni, hogy ne legyen még nagyobb a probléma! Nálunk nem kell számolnia kilométer díjjal, ünnepnapi, hétvégi felárral, sem a csatornatisztítás során folyóméter felárral.

Célunk, hogy elégedett legyen az ügyfelünk a munkánkkal, teljes körűen elvégezzük ránk szabott feladatunkat, higiénikusan és tisztán kivitelezünk!  2 hetes garanciát is vállalunk

Szolgáltatásunk az épületen belülre és kívülre is kiterjed. Az épületen belüli duguláselhárítást vállalunk a konyhában található mosogató elfolyóknál. A fürdőszobában előforduló kád, mosdókagyló, zuhanytálca alatti részek eltömődésének feloldására és WC dugulásának elhárítására. A mosogató és a mosdókagyló alatt található szifon szétszerelésével és kitisztításával nagyszerű eredményt érhetünk el, néha csak egyszerűen erről van szó.

Lehetőség szerint megpróbálunk falbontás nélkül dolgozni. Ez arra vonatkozik, hogy ha duguláselhárításról van szó, a lefolyókba vezetett technikai eszközünkkel próbáljuk meg a dugulást feloldani. Csak abban az esetben bontunk, ha a mechanikai akadály máshogy nem oldható, valamint ha túl régi a lefolyó, eltört vagy repedezett. Az esetek többségében szerencsére nincs erre szükség.

Az épületen kívül általában a csatornázás duguláselhárítása a feladat. Főleg ételmaradékok, darabos áruk tömíthetik el ezeket. Odafigyeléssel, kellő körültekintéssel, lefolyóhoz szükséges szűrők használatával ez megelőzhető.

Mielőtt hívná szakembereinket, számos tanáccsal és példával tudunk szolgálni a dugulás megelőzésével kapcsolatban. Honlapunkon megtalálja az erre vonatkozó részleteket. Itt tájékozódhat rólunk, az elérhetőségeinkről. http://www.lefolyodoki.hu/