Szájhigiéniai szolgáltatások a tökéletes mosolyért

Szájhigiéniai szolgáltatások a tökéletes mosolyért

Sajnos mindannyian tapasztaljuk, hogy a világ egyre gyorsabbá, az emberek pedig egyre elfoglaltabbá válnak. Ez oly annyira igaz, hogy a mindennapok során még a szájhigiénia is háttérbe szorul. Ez egyúttal magyarázatként szolgál arra a tényre, hogy a fogorvosoknak egyre több munkájuk van, hiszen a páciensek sorra jelentkeznek be hozzájuk a különböző szájhigiéniás szolgáltatáscsomagok igénybevételére.

Fogak állapotának helyreállítása

Amennyiben a fogorvos Győr vonzáskörzetében kerül kiválasztásra, akkor érdemes a Dentys fogászaton keresgélni a megfelelő szakember után, ott ugyanis bőven akad olyan specialista, aki megbízható munkát tud végezni. Ha valaki fogászati kezelésre jelentkezik, akkor először egy előzetes konzultáción vesz részt, melynek során a szakember felméri a fogsor állapotát, illetve javaslatot tesz arra vonatkozóan, hogy milyen beavatkozások végrehajtása szükséges ahhoz, hogy a szájüreg szép és egészséges legyen. Gyakran előfordul, hogy valaki csak esztétikai jellegű fogfehérítést vagy fogkőeltávolítást szeretne, de ha a háttérben lyukas fogak is meghúzódnak, akkor először azokat kell kezelés alá venni, hiszen mit ér egy látszólag dekoratív fogsor, ha valójában nem az?

Speciális fogfehérítési eljárás

Miután elvégzésre került a fogtömés, valamint a fogkőeltávolítás, akkor semmi akadálya sincs annak, hogy a fogorvos ragyogó fehérré varázsolja a fogsort. A peroxidos-lámpás fogfehérítés az egyik legmodernebb lejárás, mely alkalmazásával tökéletesen eltüntethetők a kisebb-nagyobb mértékű elszíneződések a fogak felületéről. Amennyiben a kezelés otthoni fogfehérítéssel, egészséges táplálkozással, adott esetben pedig a dohányzás elhagyásával is kiegészül, akkor akár 2 éven keresztül is tartós lehet a makulátlan szépségű mosoly.