kosaras emelőgép bérlés

Olcsó emelőkosaras autó bérlés Zala megyében

Még ma is gyakran hallani, hogy egy emelőkosaras autót darus autónak, vagy egyszerűen csak darunak neveznek.

Bár egy kosaras emelő kinyújtott állapotban tényleg darura emlékeztethet ránézésre, teljesen különböző dolgokról van szó.

A daruk alapvetően sokkal nagyobbak, mivel rendkívül nehéz, akár sok tonnás tárgyak mozgatására készülnek, amivel szemben egy kosaras emelő jellemzően legfeljebb pár száz kilogramm emelésére alkalmas; ennek oka, hogy nem tárgyak, hanem emberek emelésére valóak; ezért is nevezik őket más néven személyemelőknek is.

A kosaras emelő bérlés rendkívüli mértékben megkönnyít olyan munkákat mint például kémények javítása vagy bontása, magas fák gallyazása, molinók, reklámok kihelyezése vagy emeleti ablakok külső tisztítása; a sor természetesen szinte a végtelenségig folytatható. Mivel rendkívül változatos feladatokról van szó, a emelőkosaras autó bérlés előtt érdemes felmérni, pontosan milyen típus is felel meg a legjobban számunkra.

Érdemes tudni, hogy minden gépnek megvannak a maga előnyei és hátrányai; a legjobb, ha kölcsönzés előtt kikéri munkatársaink véleményét, akik segítenek a döntésben.

Az Ódor Klíma gépkölcsönzője Zala megyében egyedülálló módon magánszemélyek és cégek számára egyaránt biztosít személyemelőt.

A gépkezelői engedély nem léte sem jelenthet akadályt, hiszen kérésre szakképzett kezelőszemélyzetet is biztosítunk. Kölcsönzési szándékát bármikor jelezheti felénk, azonban érdemes legalább néhány nappal korábban ezt megtenni, mivel a beérkezett megrendeléseket természetesen érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni.

Az emelőkosaras autók és az önjáró személyemelők funkciójukat tekintve hasonló eszközök, mivel mindkettő munkásokat emel több méteres magasságba, azonban több szempontból is eltérnek. Egy önjáró személyemelő, ahogyan a megnevezés is mutatja, képes önállóan is haladni, azonban ebből a szempontból nyilvánvalóan nem vethető össze egy emelőkosaras autóval, ami közúton is tempós haladásra képes, így rövid idő alatt több helyre is képes eljutni.

Ezzel szemben egy önjáró személyemelő lánctalpakkal rendelkezik, ezért nehéz terepen is elboldogul, illetve kompakt méreteinek köszönhetően szűkös helyekre is befér. Bizonyos típusok, például cégünk Oil&Steel Octopussy 1412 Twin kosaras emelője összecsukott állapotban akár szabványos méretű ajtókon is befér.
Amennyiben a magasban akad munka, ne habozzon, hívjon minket mielőbb!