erotikus munka

Függő férfiak

Miért divat a menő, jó karriert befutott férfiak körében prostik társaságában tölteni az időt? Na nem azért, mert erotikus munka iránt érdeklődnek 🙂

Menthetetlenül magányosak, és alkalmatlanok bármiféle szerelmen és ragaszkodáson alapuló párkapcsolatra. “Én nem voltam ott, amikor a szerelmet osztották. Így, sajnos, kimaradok belőle.

De nem is baj, no woman, no cry. Nem így van?

Nincs szívfájdalom, féltékenykedés, elszámoltatás, közös kassza.

Nincs devizahitel által megköttetett és véglegesített kényszerfrigy.

És senki nem teszi szóvá, ha szétdobálom a rongyaimat, vagy ha hajnalban támolygok haza. “ Mondja egy 40 férfi, akinek igazi kapcsolata soha nem volt. Hetente egyszer jár prostihoz.

Ennek csak az erotikus munkát végző hölgyek örülnek, sokan vállalják, hogy eljátsszák a barátnő szerepét is arra a pár órára. Persze pénzért. Ezért cserébe nem csak szexet kap a férfi, hanem gyengédséget, simogatást, vagy intimitást. Ezeknek az erotikus munkát végző lányoknak szívük is van, és hajlandóak meghallgatni, beszélgetni, és meg lehet velük jelenni, így tényleg olyan, mintha barátnők lennének. Persze ez soha nem lehet ugyanaz. Ezek csak szeletek a női gyöngédségből. Egy prostifüggő férfi így nyilatkozott arról, hogy képes-e normális kapcsolatot kialakítani: “Próbáltam. Végre éreztem valamit, a derékszíjamtól felfelé is, ott motoszkált, bizsergett az érzés. Vonzódtam hozzá. Kívántam is. De annak ellenére, hogy tudtam, ő más, és vele kialakulhatna valami egészen különleges, ugyanazt a repertoárt követeltem volna tőle is, amit az évek során a prostiktól. Végül csődöt mondtam, működésképtelen voltam az ágyban. Minden történet úgy végződött, hogy én szakítottam.”

Pedig emberi lényként alapvető igényünk van a valakihez való tartozásra, az állandóságra. A csak és kizárólag szexen alapuló kapcsolatokban lelki kielégületlenség, üresség, csalódottság, hiányérzet jelenik meg.

Miért keresi valaki olyanok társaságát akik csak erotikus munkát látnak az egészben, és rutinszerűen fogadják az ilyen férfiak társaságát? Általában a rossz korai bevésődés az oka, hogy valaki prostifüggő lesz, illetve ha az első alkalmat is már náluk tölti el.