Egyedi kamera rendszer összeállítása kényelmesen, varázsló segítségével

Egy kamera rendszer összeállítása szakértelmet igényel, ezért a legtöbb webáruház – a felhasználók életét megkönnyítendő – fix csomagokat kínál látogatóinak, melyekben minden szükséges eszköz megtalálható. Ez az egyszerűség azonban nyilvánvalóan az egyedi igények rovására megy. Szerencsére azonban nemrég egy elegáns megoldásra találtunk, a következő oldalon ugyanis vették a fáradtságot és készítettek egy online varázslót, amelynek segítségével teljesen egyedi kamera rendszert alakíthatunk ki nagyon egyszerűen:
http://www.cameradepo.hu/kamera-rendszer

 Először válasszuk ki, hogy hány kamerás rendszerre van szükségünk, majd a listában megjelenő legnépszerűbb csomagok közül válasszuk ki az igényeinkhez analog-kamera-rendszerlegközelebb esőt, aszerint, hogy hagyományos 0.5 megapixeles (960h) –, vagy 1 megapixeles AHD felbontású rendszert szeretnénk, és hogy nagyjából milyen arányban tartalmazzon bel- és kültéri kamerákat.
Ezután a rendszert teljesen testre szabhatjuk: a jobb oldali listából szabadon húzhatunk be kamerákat a rendszerünkbe, de választhatunk az alapértelmezetten felajánlottól eltérő tápegységet, más DVR-t (videorögzítőt), és kisebb-, vagy nagyobb kapacitású merevlemezt is. A lap alján rendelhetünk az alapból kameránként 10 méter UTP kábelből eltérő mennyiséget, és itt láthatjuk a rendszerre kapott automatikus mennyiségi kedvezményt is.